Elservice

HS Solution Elservice för privatpersoner och företag. Ett företag som sätter kundens önskemål och säkerhet i fokus.

Elinstallationer

Vi utför alla förekommande elinstallationer från uppsättning av enskilda eluttag till modernisering och el-stambyte i villor, lägenhet, fastighet och företag inom lättindustrin.

Vår personal är utbildade och certifierade elinstallatörer som har flera års erfarenhet av kvalificerade uppdrag inom elbranschen. Välkommen med din förfrågan!

Vi har oberoende besiktningsman förordnade av Sveriges Handelskamrar och utför El-besiktning
utifrån gällande svensk standard. Vi utför även ”IN Eltest” som är skapat av branschorganisationen Installatörsföretagen (IN) där vi är anslutna.

En El-besiktning är värdefull när du vill köpa/sälja en lägenhet eller villa. I samband med elbesiktningen fångas alla fel och brister upp i elsystemet som ligger till grund för försäljning eller köp av din bostad.

En El-besiktning är också värdefull när du vill veta statusen på ditt Elsystem, inte minst nu när fler och fler skaffar sig ladd-bilar och ladd-stolpar. 

Har du planer på att bygga nytt? Kanske ny villa eller ett Attefalshus? Eller något annat nytt? Vi hjälper dig med El-installationerna från ”byggström” till ett helt färdigt elsystem. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök och offert!

Ska du modernisera ditt kök? Eller kanske ditt badrum? Du kanske behöver hjälp med annan modernitet som att installera en ladd-stolpe för din nya ladd-bil? Eller kanske endast installera ett eluttag på din balkong?

Oavsett vad just Du behöver ha hjälp med gällande Elinstallationer så hjälper vi dig från idé till färdigställande.

Referensbilder

Saknar du någon tjänst hos oss?

Vi försöker vara heltäckande inom elservice, men just Du kanske har ett behov som inte är specificerat på vår hemsida. Kontakta oss och ställ frågan!